Media

Onderstaand enkele artikelen over Klaversma bouwbedrijf in de Media.

Klaversma bouwbedrijf in Hea!

Hea!

Op 6 oktober kwam de cameraploeg van Omrop Fryslân op bezoek. We komen in beeld vanaf 6.42 min.

...Lees meer

Klaversma bouwbedrijf bouwt aan de toekomst

Onderstaand artikel werd rond kerst 2011 geplaatst in  “Op’e Skille” vanwege een aantal veranderingen binnen Klaversma bouwbedrijf.

Nieuwe fase bouwbedrijf Mantgum

Mantgum – Bouwbedrijf Klaversma in Mantgum gaat een nieuwe fase in. Vanaf 1 januari 2012 maken ook de zonen Arjen (26) en Pieter (30) deel uit van de leiding van het bouwbedrijf.  Anne...Lees meer


Opening nieuwe sportaccommodatie te Wiuwert

Op vrijdag 23 september 2011 werd de nieuwe sportaccommodatie in Wiuwert officieel geopend door burgemeester Johanneke Liemburg van gemeente Littenseradiel.  Samen met de gevormde commissie heeft Klaversma bouwbedrijf deze nieuwe sportaccommodatie voor Wiuwert/Britswert te weten realiseren. Wij wensen alle gebruikers veel plezier met hun nieuwe sportaccommodatie.

Op de onderstaande link vind u een artikel over de...Lees meer


Pupillenpartuur Jacob Klaver wint Nederlands Kampioenschap

In juli 2011 heeft het pupillenpartuur van kaatsvereniging “Jacob Klaver” de bondspartij in Witmarsum gewonnen. Als hoofdsponsor van de kaatsvereniging wil Klaversma bouwbedrijf Brecht Arendz, Amarins de Groot, Jenny Terpstra en coach Albert Reitsema feliciteren met het winnen van deze Nederlands titel in de leeftijdscategorie 9-10 jaar!

Op de onderstaande link...Lees meer


Restauratie Herenhuis te Mantgum

In 2000 heeft Klaversma bouwbedrijf een Herenhuis aan de Seerp van Galemawei in Mantgum gerestaureerd. Deze monumentale woning heeft in de jaren ‘70 als supermarkt gefungeerd waardoor er een aantal karakteristieke eigenschappen van de woning verloren waren gegaan. Door middel oude foto’s en tekeningen is dit herenhuis weer geheel in...Lees meer