Klaversma bouwbedrijf komt goed uit de startblokken in 2013

Om 2013 goed en fris te beginnen voert Klaversma bouwbedrijf gelijk maar enkele wijzigingen door. Stilstand is achteruitgang wordt er ook wel eens gezegd. Dus ook wij moeten met de tijd meegaan!

De eerste verandering is dan ook gelijk de meeste opvallende. Zoals u wellicht al heeft opgemerkt, onze website heeft een nieuw lay-out gekregen. De nieuwe website is aangepast aan de moderne en nieuwe technieken. Zodat wij u nog een beter beeld kunnen geven van onze werkzaamheden. Ook het zoeken/bladeren op de website gaat nu een stuk makkelijker met het “snel menu” aan de rechter kant van iedere pagina.

De tweede wijziging van 2013 is onze nieuwe advertentie. Op de afbeelding hieronder alvast een voorproefje. Bouwen lijkt vaak voor de meesten een complexe puzzel. Wij helpen u graag deze puzzel compleet te maken. En staan daarom ook in 2013 weer volledig voor u klaar!

De derde en voorlopig laatste verandering is dat we nu ook te bereiken zijn via de sociale media. Dit houdt in dat wij op Twitter en Facebook u op de hoogte houden van het laatste nieuws omtrent Klaversma bouwbedrijf. Om ons te volgen op één van deze pagina’s kunt u rechts onder aan op één van de logo’s te klikken.